Загальні збори колективу – окреслені завдання на 2019 рік

16 січня 2019 року в Академії Державної пенітенціарної служби відбулись Загальні збори трудового колективу та розпочалися дводенні навчально-методичні збори науково-педагогічних працівників.

На Загальних зборах трудового колективу ректор Академії, доктор педагогічних наук, доцент, полковник внутрішньої служби Тогочинський О.М. підбив підсумки діяльності Академії Державної пенітенціарної служби  в 2018 році та окреслив основні завдання на 2019  рік.

Крім того, в урочистій атмосфері вручив атестат професора Доній Наталії Євгеніївні – професору кафедри економіки та соціальних дисциплін.

Навчально-методичні збори науково-педагогічних працівників Академії Державної пенітенціарної служби традиційно, на початку року, проводяться з метою аналізу ефективності організації та вдосконалення в Академії освітнього процесу, визначення завдань і шляхів подальшого розвитку  закладу вищої освіти на поточний рік.

У проведенні навчально-методичних зборів взяли участь керівний склад Академії, факультетів та кафедр, начальники структурних підрозділів Академії ДПтС, працівники навчального відділу і науково-педагогічні працівники кафедр, працівники науково-дослідного  центру.

Про результати навчання курсантів та студентів у І семестрі 2018–2019 навчального року та завдання на другий семестр доповів перший проректор Академії Олійник О.І., про організацію наукової роботи та міжнародної співпраці Академії – проректор Академії Чебоненко С.О.

Про основні завдання і напрями організації служби, кадрової, виховної,  психологічної, спортивної та культурно-масової роботи в Академії на 2019  рік доповів присутнім проректор Академії, полковник внутрішньої служби Шеремета О.П.

Проректор Академії Малишенко Л.Є. підбив підсумки господарчої діяльності Академії в 2018 році та озвучив завдання на 2019 рік.

Також під час навчально-методичних зборів розглядались питання використання інноваційних методів навчання, організації освітнього процесу, індивідуально-виховної та соціально-психологічної роботи на юридичному факультеті, факультеті пробації та факультеті заочного, контрактного навчання та підвищення кваліфікації працівників Академії Державної пенітенціарної служби.