Розпочався Чемпіонат України з футзалу асоціації студентів 2018/19

12 грудня 2018 року на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова розпочався чемпіонат України з футзалу серед команд закладів вищої освіти Всеукраїнської футбольної асоціації студентів сезону 2018–2019 рр.

Господарі – команда НПУ м. Києва – випробовували на міць збірну команду двох навчальних закладів м. Чернігова – «Академія-ЧНТУ», яка складається з гравців Академії Державної пенітенціарної служби та Чернігівського національного технологічного університету.

Фінальний рахунок зовсім не притаманний цій грі. Гості з Чернігова не збиралися закритися у захисті і відсидітися там 40 хвилин. Незважаючи на потужні атаки господарів, наша команда раз за разом проводила «ножові» контрвипади, один з яких приніс позитивний результат. Пропустивши гол у свої ворота, кияни додали у швидкості і через декілька хвилин змогли відігратися. У подальшому «гойдалки» фортуни коливалися то в один, то в інший бік. Господарі не реалізували 9-метровий штрафний удар за перебір у нашої команди кількості фолів, а чернігівці, у свою чергу, відповіли декількома влучаннями у штангу та поперечину воріт суперника.

Обидві команди, продемонструвавши видовищний футбол, вдовольнилися нічиєю – 1:1.

Хлопці, вітаємо з вдалою грою на виїзді! Ми пишаємось Вами! Вперед до нових перемог!!!