Освітня ініціатива «AКАДЕМІЯ ЄС-СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО» 11-15 лютого 2019 року м. Київ, Україна.

Українська Асоціація викладачів та дослідників європейської інтеграції

Асоціація досліджень Європейського Союзу Молдови

Асоціація досліджень Європейського Союзу Грузії

Академія відбудеться за підтримки и Європейського Союзу у рамках програми імені Жана Моне

Еразмус + (599865-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-PROJECT)

 “Академія ЄС-Східне Партнерство” (EU-EaP Academy) прагне згуртувати аспірантів та молодих з вчених з різних країн, які цікавляться різноманітними аспектами євроінтеграційної тематики, включно з проблематикою Східного Партнерства. Метою цієї міжнародної освітньої ініціативи є забезпечити краще розуміння її учасниками особливостей взаємодії усіх шести країн Східного Партнерства з Європейським Союзом. У рамках Академії зокрема буде проаналізовано роль Європейського Союзу у Східній Європі, простежено особливості відносин ЄС з кожною країною-учасницею Східного Партнерства, зокрема процес імплементації Угод про Асоціацію у Грузії, Молдавії та України, обговорено чинники, що гальмують зближення ЄС з країнами Східного Партнерства, розглянуто потенційні сценарії їхніх відносин у майбутньому.

Запрошені спікери – це міжнародно визнані вчені, високопосадовці, лідери громадянського суспільства як з Європейського Союзу, так і шести країн-учасниць Східного Партнерства.

Академія відкрита для аспірантів та молодих вчених (до 5 років з моменту захисту дисертації) з різних академічних дисциплін, що цікавляться тематикою ЄС, включно з Політикою сусідства та відносинами ЄС з країнами-учасницями Східного Партнерства.

Детельніше тут