Прес-тур в Академії ДПтС

6 червня в навчальному корпусі №2 та №3 Академії Державної пенітенціарної служби відбувся прес-тур для представників ЗМІ. Журналісти на власні очі переконалися, що територія колишнього готелю «Брянськ», яка була передана 2016 року в підпорядкування Академії, доведена до ладу. Гості оглянули новий аудиторний фонд та сучасний зал спеціалізованої вченої ради, ознайомилися з умовами проживання курсантів факультету пробації Академії ДПтС у корпусі №2. Ректор Академії Тогочинський О. М. презентував журналістам плани щодо облаштування території, будівництва стадіону на території корпусу №3 та спростував міфи, пов’язані з Академією та спеціальностями, що готує виш.

Журналісти також оглянули територію корпусу №3, яка вражає запустінням, згарищами та сміттям, почули конкретні плани щодо облаштування нової для Академії території, подивилися на розпочаті ремонтні роботи. Сам об’єкт замість місця для «неформального» відпочинку скоро стане окрасою мікрорайону. Вже невдовзі тут вируватиме навчальний процес вишу.

 Довідково. У колишньому ПТУ №6 максимально могло навчатися до 450 студентів, а в період перед реорганізацією не набирало і 150.Натомість в Академії планують, що за рік на базі корпусу №3 проходитимуть навчання близько 1000 курсантів і слухачів зі всіх куточків України.