Презентація Програми академічних обмінів імені Фулбрайта в Академії

20 березня 2018 року в Академії Державної пенітенціарної служби відбулася презентація Програми академічних обмінів імені Фулбрайта для науковців та студентів.

Під час зустрічі учасницями цієї Програми Оленою Прокопчук, Тетяною Котко та Джесікою Зиховіч для науково-педагогічних працівників, курсантів та студентів Академії було презентовано детальний алгоритм подання заявок на участь у відповідній Програмі, переваги проведення досліджень в університетах США, ознайомлено з інформаційними Інтернет-ресурсами, що сприяють вивченню англійської мови та полегшують роботу на різних етапах участі в Програмі.

У процесі інформаційної сесії було організовано жваве обговорення актуальних питань щодо перспектив участі науково-педагогічних працівників, курсантів та студентів Академії у Програмах академічних обмінів імені Фулбрайта.

У подальшому планується залучення американських учених – учасників Програми – до проведення майстер-класів та лекцій із науково-педагогічними працівниками, курсантами та студентами Академії.