Перший день навчання першокурсників у ПАУ

2 вересня авдиторії Пенітенціарної академії України наповнились веселим гомоном нового покоління здобувачів вищої освіти, які вирішили поєднати свою подальшу освіту й наукову кар’єру з ПАУ.

Щороку перший день навчання в Академії — час для кожного нашого першокурсника зануритися в особливу атмосферу вишу та відчути свою належність до родини ПАУ.

Сьогодні в Пенітенціарній академії України для вступників-2024 відбулась лекція в.о. ректора ПАУ Юлії ПЕТРОВСЬКОЇ, а також знайомство з представниками кафедр та курсантсько-студентського самоврядування Академії.

В.о. ректора Академії провела екскурс в історію та структуру ПАУ, розповіла про можливості академічної мобільності, які надає Академія, перспективи стажування і практики, наголосила на суворому дотриманні правил академічної доброчесності, а також розкрила нюанси, які будуть корисними для успішного старту й отримання максимальної користі в перший рік навчання.

«Критичне мислення та здатність до невпинного саморозвитку — це ті ключові аспекти, якими повинна володіти сучасна освічена людина. Наше головне завдання — виховання конкурентоспроможного фахівця нової формації», — в.о. ректора Пенітенціарної академії України Юлія ПЕТРОВСЬКА.

Вдалого старту нового навчального року!😉❤️