Заходи до Дня Української Державності в Києві

Відомі національні та зарубіжні експерти та сучасні наукові ідеї — на серії заходів до Дня Української Державності в Києві.

З 15 по 16 липня в Національний центр «Український Дім» у м. Києві відбулася низка подій:

📌Національний форум «Українська Державність від хрещення Київської Русі-України».
Саме тут відомі українські науковці та громадські діячі ділилися своїми поглядами й результатами досліджень щодо сучасного стану та перспектив розвитку української державності.

📌Міжнародний семінар для освітян, капеланів та громадських діячів «Духовне, ментальне та фізичне зростання державотворців у часи війни та післявоєнної відбудови Держави Україна».
До проведення заходів долучились представники уряду Швейцарії та найкращі інструктори з усього світу, серед яких:
– доктор Роберт Зондереґґер — відомий психолог тренер, коуч та визнаний експерт-консультант з питань травм, пов’язаних з війною та стихійними лихами,
– доктор Даніель Борера — керівник програми та викладач в університеті RMIT у Хошиміні;
– пан Генрі Міндера — засновник і президент Швейцарської неурядової організації «International Projects».

На заході доктор Роберт Зондереґґер висвітлив сучасні інноваційні підходи до надання послуг психічного здоров’я, у тому числі для молоді та військовослужбовців, презентував авторські технології роботи з людьми, які пережили травматичні події, окреслив своє бачення напрямів психологічної самодопомоги.

Серед учасників — представники Пенітенціарної академії України: головний науковий співробітник відділу наукової діяльності та міжнародного співробітництва Сергій ВОЛЕВАХА та доцент кафедри психології Ірина ВОЛЕВАХА.

Організатор — Швейцарська неурядова організація «International Projects».