Участь у Турнірі з консультування клієнтів 2023

Команда юридичної клініки «Equilibrium» Пенітенціарної академії України взяла участь у Турнірі з консультування клієнтів 2023 на тему «Протидія корупції, захист прав викривачів: актуальні для України виклики».

Цьогоріч Всеукраїнські змагання серед представників Юридичних клінік проходили у Львові на базі Львівського державного університету внутрішніх справ. До турніру було відібрано 11 команд юридичних клінік з усієї країни.

До складу команди ПАУ, яку очолив керівник юридичної клініки Антон СІКУН, увійшли здобувачі вищої освіти 4-го курсу Юлія Федорова та Олександр Ворушило.

Кожний етап турніру – змодельована консультація по різним справам, де роль клієнтів відігравали запрошені актори.

Завдяки участі в цьому турнірі майбутні правники розвивали навички інтервʼювання клієнтів, уміння надавати первинну консультацію з питань, повʼязаних із протидією корупції, дотримуючись принципів професійної етики.

Турнір з консультування клієнтів 2023 організовано Асоціацією юридичних клінік у партнерстві з Львівським державним університетом внутрішніх справ за сприяння Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) у межах проєкту «EU4Recovery – розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Фото: Віталій Шевелев / ПРООН в Україні.