Захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії

Уперше в Пенітенціарній академії України відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі права!

Сьогодні в стінах Академії сталася визначна та особлива для всього закладу подія – захист дисертаційної роботи начальника відділу магістратури Наталії СВИРИДЕНКО на здобуття ступеня доктора філософії на тему «Правовий та соціальний захист персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України» за спеціальністю 081 «Право».

Академія безмежно пишається та радіє успіхам своєї старанної, працьовитої та цілеспрямованої колеги, яка, попри складні випробування часу, продовжує професійний розвиток дорогою наук!

Шановна Наталіє Миколаївно! Сьогодні Ви нарешті перетнули фінішну стрічку, якій передував багаторічний марафон невтомної праці, публікацій численних наукових робіт та глибокого занурення в тему дослідження. Далі – самовдосконалення на обраній стезі, грандіозні плани та підкорення наукових просторів!

Колектив ПАУ сердечно вітає Вас з цією довгоочікуваною подією! Бажаємо сміливих творчих і наукових планів, натхнення розвивати свій науковий потенціал та щирої підтримки однодумців!