Зміни до програми «Інструменти психологічної діагностики»

ПАУ традиційно па передовій інноваційних реформувань системи ДКВС!

Пенітенціарна академія України спільно з Департаментом з питань виконання кримінальних покарань продовжує активну роботу над удосконаленням програми “Інструменти психологічної діагностики”. Презентація змін до програми відбулася сьогодні. У роботі круглого столу взяв участь проректор Академії з науково-освітньої роботи доктор юридичних наук, професор Вячеслав ПУЗИРНИЙ.

«Інструменти психологічної діагностики» – це універсальна програма для підвищення ефективності роботи 🧠практичних психологів установ ДКВС, направленої на діагностику суїцидальних ризиків.

Нагадаємо, що перша презентація інноваційного інструменту відбулась у вересні. В ході апробації та практичного використання були отримані пропозиції щодо вдосконалення та розширення функціоналу програми, які успішно реалізовані в новій версії.

Розробкою та технічним супроводом програми займається старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки ПАУ Олександр КУЗНЄЦОВ, який є досвідченим фахівцем з використання інформаційних технологій та інженерно-технічних засобів в роботі системи ДКВС.

Щиро пишаємося талановитими та кваліфікованими співробітниками нашої Академії, які стають осередком якісних змін в системі правопорядку!