Сучасна фінансова система України: яка вона?

Це питання зараз особливо актуальне на порядку денному, коли Україна виборює свою незалежність, невпинно крокуючи до ПЕРЕМОГИ.

Сьогодні ми маємо змогу ретельно спроєктувати та адаптувати вектори розвитку фінансової системи України для відновлення економіки та забезпечення стабільності держави з урахуванням найкращого європейського досвіду. Податки. Гроші. Інвестиції. Фінансування. Фінансові ризики. Фінансова безпека. Якими вони мають бути?

Усі ці, та інші питання були обговорені 27 вересня 2023 року на VII Харківському міжнародному юридичному форумі. У рамках форуму була анонсована та проведена Дискусійна панель «Фінансова система України перемоги: шлях до економічних світових лідерів».

Даний захід зібрав та долучив до відкритого діалогу провідних науковців, практиків та експертів з різних країн з метою вироблення спільних підходів до вирішення актуальних юридичних проблем в контексті глобалізації та усунення правових бар’єрів світового сталого розвитку.

Академію на даному заході представляли доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу Світлана НІЩИМНА та кандидат юридичних наук, доцент, начальник ад’юнктури (аспірантури) Яна КРУПКО.