Всеукраїнський молодіжний форум у Києві

Молодь Академії Державної пенітенціарної служби долучилась до Всеукраїнського молодіжного форуму «Державотворець: молодь на варті змін», який відбувся 22 липня в Києві.

На форум завітала велика кількість урядовців, успішних підприємців, талановитих журналістів, відомих волонтерів. Загалом до заходу долучилося понад 700 слухачів з усіх куточків України. Академію Державної пенітенціарної служби на заході представили Олександр Ворушило та Юлія Федорова.

В рамках заходу велися активні обговорення ключових питань державотворення, майбутніх перспектив і викликів, що постануть перед молоддю в майбутньому, зокрема під час відбудови нашої країни.

Наприкінці форуму був оголошений початок набору на освітньо-професійний курс «Державотворець: зміни можливі», який надасть можливість відібраним учасникам долучитися до лекцій та воркшопів від провідних фахівців у сфері реалізації структурних реформ та антикорупційної політики, представників соціально-відповідального бізнесу, а також представників громадського сектору.


Захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Київської школи державного управління ім. С. Нижного та Української студентської ліги / Ukrainian students league.