Підписання договору про співпрацю

Академія ДПтС анонсує відкриття нових, ще більш потужних можливостей удосконалення освітнього процесу, поглиблення наукових досліджень та міжнародних проєктів завдяки новому етапу співпраці!

Укладення Договору про співпрацю у сфері освітньої та наукової діяльності між Академією Державної пенітенціарної служби та Національним університетом «Чернігівська Політехніка» відбулося 13 липня 2023 року. Договір підписали в.о. ректора Академії ПЕТРОВСЬКА Юлія Михайлівна та ректор Чернігівської політехніки НОВОМЛИНЕЦЬ Олег Олександрович.

Підписання Договору має на меті покращити не лише дружні відносини між закладами вищої освіти, але й спільними зусиллями підвищити рівень кваліфікації фахівців та розширити можливості співпраці в науковій сфері.

Договір передбачає різні напрямки співпраці, зокрема:

  • проведення науково-дослідницьких робіт,
  • спільні публікації та видання;
  • спільна підготовка висококваліфікованих фахівців;
  • співробітництво щодо організації та проведення наукових та освітніх заходів, тощо.

Значна увага приділятиметься й проведенню спільних культурно-творчих заходів, які допоможуть виховати в студентах згуртованість та креативність.

Академія Державної пенітенціарної служби приділяє особливу увагу новим можливостям співпраці з провідними закладами вищої освіти, адже це відкриває нові горизонти розвитку для забезпечення кращого простору для наукової діяльності та якісної підготовки наукових кадрів. Пріорітетним завданням Академії є постійне удосконалення освітнього процесу закладу як запоруки якісного виховання українського студентства.