Чемпіони області з футболу серед правоохоронних органів

З 09 по 16 вересня у Чернігові на стадіоні «Чернігів-Арена» відбувся Чемпіонат області з футболу серед правоохоронних органів за програмою «Динаміада-2020» Чернігівської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

У змаганнях брали участь 12 команд. Ігри проходили у двох підгрупах.  Академія Державної пенітенціарної служби потрапила до групи з командами: Головного управління Національної поліції у Чернігівській області, Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області, Північної  митниці Держмитслужби, Управління патрульної поліції в Чернігівській області,  ВЧ 3082 /Національна гвардія/ м. Чернігів. З підгрупи наші футболісти вийшли з першого місця без жодної поразки. У півфіналі команда Академії ДПтС грала з командою ВЧ Т0500 /Держспецтрансслужба/. Продемонструвавши стабільну та видовищну гру, наші хлопці впевнено перемогли і вийшли до фіналу змагань, де на них уже чекала дуже згуртована команда Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Драматургія фіналу просто захоплює. В першому таймі наша команда володіла ініціативою, але грамотна гра в захисті дозволили супернику повести в рахунку 1:0. Відігралася команда Академії на початку другого тайму, продовжуючи нарощувати обороти в атаці, але суперник знову скористався можливістю дії в контратаці, 2:1 на користь Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Матч триває до фінального свистка арбітра і це довели наші хлопці, на другій доданій хвилині, використавши розіграш штрафного удару, зрівняли рахунок, перевівши матч у стадію пробиття пенальті.

Пенальті – це завжди лотерея, незабиті та забиті м’ячі були зі сторони обох команд. Усе вирішилось у пробитті останніх ударів, гравець команди Академії  Ігор Донець пробив влучно в кут воріт, а під час пробиття останнього удару гравцем суперників свою майстерність продемонстрував воротар збірної команди Академії Державної пенітенціарної служби Микита Вареник.

Така важлива і бажана перемога. Ура!!! Віват Академія!!!