Академія відкриває двері

29 лютого 2020 року в Академії Державної пенітенціарної служби відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Привітав гостей та ознайомив з програмою заходу, навчальним закладом та матеріальною базою перший проректор Академії Олександр Олійник.
Про особливості відбору кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання за державним замовленням та вимоги до оформлення особових справ повідомила начальник відділу по роботі з персоналом Ірина Майборода.

Про правила вступу до Академії у 2020 році та спеціальності, особливості вступу на навчання за державним замовленням та кошти фізичних, юридичних осіб, наявність умов для всебічного розвитку як курсантів, так і студентів розповіли начальники факультетів. Начальник навчального відділу Володимир Співак, зокрема, зупинився на переліку конкурсних предметів та умовах вступу, а також наголосив, що всю детальну інформацію кожен, хто бажає, може знайти на офіційному веб-сайті Академії.

Всі охочі мали змогу поспілкуватися безпосередньо з курсантами та студентами закладу, відвідати різноманітні майстер-класи та воркшопи дотичні до спеціальностей, за якими готують майбутніх фахівців: «Школа детектива: фоторобот та дактилоскопія», «Психологічний марафон», «Економічний майстер-клас», а також виставку зразків озброєння та спецзасобів.Окрему локацію займала виставка військового майна та спорядження кафедри військової підготовки, що вже другий рік діє в Академії ДПтС та готує офіцерів запасу ЗСУ.