Срібло Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

19 квітня 2019 року відповідно до наказу МОН України від 18 вересня 2018 року № 1010 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» у м. Одеса на базі Національного університету «Одеська юридична академія» відбувся ІІ тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Право».

І тур конкурсу відбувався заочно, де здійснювалось рецензування наукових робіт учасників, що пройшов у березні. За його підсумками, у ІІ турі взяло участь 52 учасника з провідних закладів юридичної науки України, які представили до розгляду Галузевої комісії 52 наукові роботи. Серед яких була і робота курсанта другого курсу юридичного факультету Академії ДПтС Личика Олександра. Він під керівництвом кандидата наук з державного управління, доцента кафедри теорії та історії держави та права, конституційного права Денисенко К.В. виконав наукову роботу на тему «Організаційно-правові засади протидії домашньому насильству».

Захід оцінювало авторитетне журі з представників юридичних ЗВО на чолі з головоюУльяновою Галиною Олексіївною – доктором юридичних наук, професором, проректором з наукової роботи Національного університету «Одеська юридична академія».

Попри всі перипетії боротьби з представниками провідних юридичних вишів України, наукова робота Личика Олександра посіла почесне IIмісце.

Кафедра теорії та історії держави і права,

конституційного права