Вклоняємось доземно українському солдату

4 квітня 2018 року курсанти 1-го курсу та слухачі магістратури 5-го курсу юридичного факультету Академії відвідали презентацію книг «Вклоняємось доземно українському солдату», яка відбулась в урочисто-патріотичній атмосфері в читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка.

Це вже четверте видання нарисів та замальовок військових журналістів про захисників України, які героїчно і мужньо боронять рідну землю. Ця книга дозволить доторкнутися до історії кожного бійця, який став на захист Батьківщини.

На презентацію книги завітала заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Андріївна Романова, яка подякувала всім військовослужбовцям за самовідданість і професіоналізм, за величезну працю і самопожертву.

Запрошена на презентацію артистка розмовного жанру Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм Олена Белеванцева, мати загиблого Героя України Володимира Близнюка, виконала міні-виставу поеми «Рубікон».

Присутні військові мали можливість розповісти про свій підрозділ та про бойових товаришів, з якими довелося захищати рідну землю.

Хвилиною мовчання вшанували тих військових героїв, які віддали своє життя за Україну.

Один примірник книги «Вклоняємось доземно українському солдату» переданий в бібліотечний фонд наукової бібліотеки Академії.