В Академії Державної пенітенціарної служби відбувся конкурс кухарів

9 листопада 2016 року в Академії Державної пенітенціарної служби відбувся конкурс кухарів. Захід було проведено з метою покращення професійної майстерності кухарів та удоскалення харчування курсантів Академії. Конкурс складався з двох етапів. Під час першого – було здійснено перевірку теоретичних знань. Під час другого – кухарі змагалися в практичному приготуванні страв.

У складі комісії працювали: проректор Академії Малишенко Леонід Євгенійович, начальник інтендантсько-господарського відділу Ганжа Костянтин Володимирович, інспектор з продовольчого забезпечення Данилейко Олександр Володимирович. Основною вимогою до кухарів було приготування оригінальних та смачних страв з м’яса.

У змаганні в професійній майстерності, зокрема, брали участь: Людмила Дрань (було представлено страву під назвою «Щедра торба»), Булах Алла (приготувала «Буженину під сливовим соусом»), Тетяна Дуденко (приготувала «Крученики в сметані»), Тамара Кот (представила «Сирний рулет»), Ірина Тужик (приготувала «Фаршироване м’ясо»), Світлана Безкоровайна (приготувала «Фаршировані стегенця»), Тетяна Павленко (приготувала «Баварські сосиски»).

Склад комісії був приємно вражений неперевершеною майстерність конкурсантів.

За підсумками конкурсу перемогу здобула Тетяна Дуденко, друге місце посіла Людмила Дрань, третє місце виборола– Світлана Безкоровайна. Всім конкурсанткам були вручені почесні нагороди та подарунки.

Сектор у зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю