Нові надходження листопад 2021

Пропонуємо вашій увазі навчально-методичний посібник «Тренінговий модуль сенситивний підхід до споживачів наркотиків», презентований до наукової бібліотеки Академії Державної пенітенціарної служби Аніщенко Вікторією Олександрівною, професором кафедри педагогіки та гуманітарних дисциплін, доктором педагогічних наук, доцентом, для використання в освітньому процесі з метою підготовки фахівців галузі права, працівників правоохоронних органів та органів пробації.

20211109_101021 2 00УДК 392.85:613.83

Аніщенко В. О., Яковець І. С.

Тренінговий модуль сенситивний підхід до споживачів наркотиків: навч. посіб. Київ : ГО «Пенітенціарна ініціатива», 2021. 104 с.

Тренінговий модуль сенситивний підхід до споживачів наркотиків сприяє загостренню в учасників тренінгу чутливості до групових процесів, до себе й інших людей, до власних і чужих психологічних проблем, відносин, норм, цінностей, ролей, потреб і установок. Він формує вміння оцінювати та розуміти власні емоції та потреби, відчувати й аналізувати емоції людей, які мають залежність від наркотичних речовин, а також сприяє розвитку відвертості, щирості, відкритості, співчутливості до них.

Програму тренінгу рекомендовано для використання в навчальному процесі для підготовки фахівців галузі права, працівників правоохоронних органів, органів пробації та установ Державної кримінально-виконавчої служби України та інших зацікавлених осіб з метою вдосконалення професійної компетентності, підвищення рівня готовності до роботи з особами, які вживають наркотичні речовини, що потребують правової, медичної, соціально-психологічної допомоги під час здійснення процесу ресоціалізації