Участь в обласному фестивалі-конкурсі «ЯНГОЛИ СВІТЛА»

28 квітня 2017 року в Чернігові відбувся обласний фестиваль-конкурс української патріотичної пісні та поезії часів Революції Гідності та АТО «ЯНГОЛИ СВІТЛА», в якому взяли участь курсанти та студенти Академії.

Відкрила фестиваль-конкурс заступник голови – керівник апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова.

На сцені Кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді свої таланти змогли продемонструвати гурти, сольні виконавці та читці, серед яких були курсанти Академії Юлія Дрига, Вікторія Чекунаєва, Мирослава Дмитрів та Олександр Анікієнко.

Виступи понад 70 учасників заслухало журі конкурсу. У виконанні конкурсантів пролунали пісні та вірші, що оспівують Україну, героїв Майдану, мужність наших воїнів-оборонців.

Після прослуховування були обрані кращі у кожній номінації.

Увечері розпочався гала-концерт за участю гостей та переможців фестивалю-конкурсу, серед яких був танцювальний колектив дівчат Академії з хореографічною композицією «Хочу жити без війни».

У номінації «Патріотична проза та поезія» нагороджений курсант 3-го курсу Академії Олександр Анікієнко за зайняте III місце.

Відділ виховної та психологічної роботи